Om SACO

Hår er en del af vores udseende. Det er noget vi har “på” hver dag. Vores behov for at det føles og ser godt ud, er for os fuldstændigt naturligt. Vores team af talentfulde stylister og tekniske specialister er dedikeret til at give dig et personligt look, skræddersyet til netop den du er.

Vores mål er at skabe gode oplevelser i et varmt og afslappet miljø. Lige fra det øjeblik du træder ind af døren, til du sætter dig i stolen og får din Shiatsu-hovedbundsmassage. Hos SACO gør vi en dyd ud af, at den professionelle betjening altid er personlig og dedikeret den enkelte.

Vi tror også på uddannelse. Alle SACO-saloner har et uddannelsesakademi tilknyttet. Her finder man nogle af de bedste stylister og teknikere til at undervise morgendagens frisører, men det er også dem, der verden over sætter deres aftryk på magasinernes modesider og på de internationale scener. Dette er kun muligt fordi vores teams altid er optaget af at blive endnu bedre – for netop at kunne betjene dig på den bedst mulige måde.