Sådan underviser vi

SACO stræber efter at skabe miljøer, der både inspirerer og understøtter personlig udvikling. Via uddannelse tilbyder vi et miljø med den højeste undervisningsstandard, hvor man får en unik mulighed for at få og udveksle  erfaring. Undervisningen er specialdesignet til netop dine og dit teams behov.

Igennem årtier med fokus på uddannelse har vi udviklet vores undervisningsmetoder. Vores fokus og tilgang til teknikkerne er blevet forfinet og præciseret igen og igen. På den måde får vores studerende den bedste information og inspiration og de mest tidssvarende diplomer på beståede kurser og prøver.

Vores lærerstab udnytter en bred vifte af undervisningsmetoder. Praktiske og teoretiske redskaber, der er internationalt anerkendte og gennemprøvede.

SACOS OVERBEVISNING, AT ØNSKET OM AT TILEGNE SIG NY VIDEN UDSPRINGER AF ØNSKET OM AT NÅ SINE MÅL.

I en branche i konstant udvikling afhænger de resultater, man opnår, af ens viden og ekspertise. Uddannelse er nøglen, hvis man ønsker at udvikle sine kompetencer og sin evne til at opnå succes. SACO ønsker at skabe et miljø, der er inspirerende og samtidig fremmer medarbejdernes personlige udvikling. Gennem uddannelse deler vi ud af vores omfattende viden og tilbyder det højeste uddannelsesniveau, der er skræddersyet til dig og dit team.

Med SACO som din uddannelsespartner drager du fordel af vores teams faglige ekspertise og mange års erfaring med uddannelse. Med vores uovertrufne ry som kreative foregangsmænd i frisørbranchen, er der mange af de førende navne i branchen, der har os som deres foretrukne uddannelsespartner. Uanset om der er tale om eneundervisning eller store spektakulære shows med flere tusinde deltagere, leverer SACO en helt igennem berigende og uforglemmelig oplevelse.