Kurser

ER DIN SALON KLAR TIL FREMTIDEN?

Til alle vores frisør kollagaer der bruger vores SACO Academy: PT. har vi lukket vores SACO Academy og Shop midlertidigt, grundet langstidssygdom. Vi lægger nyheder op og infomerer alle vores kusister når vi genåbner vores SACO Academy.

SACO ACADEMY COPENHAGN ER KLAR MED NYE TRENDS OG INSPIRERENDE KURSER.

Vi tager kun grupper af 10 på vores kurser.

Kontakt os gerne på mail med dine ønsker på info@sacohair.dk, så kontakter vi dig.

Saco Academy undervisnings team glæder os til at se alle jer skønne kollegaer.

SACO ACADEMY

SACO har et af de bedste uddannelsesystemer i verden. Alle vores stylister har gennemgået SACO’s internationale uddannelse i klip, form, farve og styling.

SACO laver en ny kollektion hvert år, er med i første række med shows og underviser frisører i hele verden, har vundet et utal af internationale priser for nytænkning og kvalitet, samt for at arbejde med at udvikle og højne frisørfaget.

SACO Hair Copenhagen står for undervisning i hele Norden, og underviser sammen med SACO International, i hele verden. SACO kursus udvikler dine færdigheder, så du står stærkere som frisør. “Beauty First” er vores mantra hos SACO. Men ikke uden tilpasning. Vores fokus på individualitet er netop nøglen til, at dit hår folder hele sit potentiale ud, og vi gør, hverdag, vores bedste for at understrege vores kunders personlighed.

SACO 1 DAGS SEMINAR – Udvidet kursus

Kursus start kl. 10:00: Demo.
Der vil blive vist SACO’s nye kollektion, samt SACO’s grundprincipper lige til at bruge i salonen når du kommer hjem.

Frokost: 1 time hvor du kan opleve eks. Torvehallerne eller en af de små sidegader med masser af muligheder for en frokost.

Eftermiddagen: Model til klip og farve, du vil blive rådgivet af en erfaren SACO medarbejder der vil følge dig under hele forløbet.

OBS. vi har kun små hold om mandagen, så undervisningen vil være intens. (mulighed for at tage egen model med til undervisning om eftermiddagen, skal oplyses inden kursus start)

HUSK PERSONLIG VÆRKTØJ.

Kursus varighed: kl. 10:00 til ca. 18:00

Kursus sted: SACO Academy Copenhagen
Fiolstræde 34B 1171 København K

Kursus pris: 3.000 kr ex. moms.
Faktura vil blive fremsendt på mail til betaling 4 uger før kursus start.

Mulighed for special bookning af SACO 1 dags seminar til grupper fra 5-10 deltager, du vælger selv dato, kontakt os for pris.

SACO Weekend-kursus

Med udgangspunkt i den nyeste SACO kollektion tager vi dig på en 2-dages rejse, der er tilrettelagt således, at du kan udnytte dit kreative potentiale maksimalt. SACOs kreative team deler deres metoder og ideer i et afslappet forum, der understøtter samspil og giver grobund for idéskabelse.

HUSK PERSONLIG VÆRKTØJ.

Kursus varighed:
Lørdag: Kl. 15:00 – 18:00 (demo).
Søndag: Kl. 10:00 – 17:00 (2 modeller til hands-on).

Kursus sted: SACO Academy Copenhagen
Fiolstræde 34B 1171 København K

Special pris: 5.000 kr. ex. moms.

SACO KOMMER TIL DIG

Hvis du foretrækker en mere uformel undervisningsform i dit eget miljø, kommer vi gerne til dig. Før kursusstart kontakter vi jer omkring ønsker og behov, så kurset bliver tilpasset netop jeres salon. Det kan være undervisning i både vores basic og udvidede klippeteknikker, samt farve og styling.

Pris: Kursus pris: fra 10.000 kr. ex. moms max 6 deltager pr. instruktør.
Faktura vil blive fremsendt på mail til betaling 4 uger før kursusstart.

Tilmelding til SACO Academy Copenhagen på e-mail: info@sacohair.dk – skriv dine ønsker, eller ring tel. +45 3315 3555

SACO SHOW/DEMO

Gælder det større forsamlinger, lokale frisørlaug, salonfirmaer, frisørfirmaer m.m. Her vil vores “SACO-showteam” være den bedste løsning. Teamet giver jer en visuelt stimulerende oplevelse i et vibrerende tempo med koreograferede modelpræsentationer med en konstant strøm af de seneste nye inspirerende klip- og farveteknikker. En meget engagerende og stimulerende oplevelse. Muligheder for flere dag med efterfølgende hands-on.

Pris: kontakt os for yderlige informationer, så sammensætter vi et program sammen med jer.

KURSUS- OG BETALINGSBETINGELSER

Betalingsfrist senest 4 uger før kursus start af hele kursus beløbet. Diverse omkostninger/udgifter i forbindelse med kursus vil efterfølgende være til straks betaling.
Vi forbeholder os ret til at sælge kursus pladsen til anden side, såfremt kursus faktura ikke er forfalden rettidig.
Ved afbestilling en uge før kursusstart tilbagebetales 50% af det fakturerede beløb.
Vi vil dog i alle tilfælde forsøge at videresælge kurset til anden side, og forsøger altid at tilbagebetale vores kursister det fulde beløb.
Aflysning – Vi forbeholder os ret til aflysning indtil 3 uger før kursusstart. Evt. indbetalt faktura vil naturligvis blive refunderet, ligesom der så vidt muligt vil blive tilbudt overflytning til et af vore øvrige kurser.
Alle kursuspriser er excl. moms.
Ved betaling fremsendes faktura via mail og penge overføres til SACO’s bankkonto i Nordea med Reg.nr. 2190 Kontonr. 6886 265 571. For udenlandske kursister bruges IBAN DK5120006886265571 eller BIC/SWIFT NDEADKKK.

BOOKING AF KURSER

Fremsend en mail med salonnavn, kontaktperson, adresse, telefonnummer og de ønskede kursusformer/datoer til info@sacohair.dk eller ring tlf. +45 3315 3555 for yderligere information.

SACO samarbejder med DOFK og frisørlaug i ind- og udland.
SACO er medlem af Intercoiffure og Marcelklubben.