Hvem er SACO

BETTY CHRISTOFFERSEN, NORDISK KREATIV DIR. OG JAN HOLCK, NORDISK BUSINESS DIR.

At få tilbuddet om at være en del af SACO, at blive den første SACO Salon & Academy i Skandinavien kunne Betty Christoffersen og Jan Holck ikke sige nej til.
Og samtidig at arbejde sammen med et af de førende teams i verden!

Tidligere var Jan og Betty medejere af en frisørkæde i DK, men deres mange rejser til London i over 20 år og et fagligt venskab til Richard Ashforth SACO London gav denne mulighed, og den blev sat i gang med åbningen af SACO Copenhagen februar 2012. SACO Copenhagen står for at udvikle SACOs uddannelsessystem i hele Norden og være en del af SACOs Internationale Team, der laver shows og demo i hele verden.

JanEfter 2 år har SACO Copenhagen nu 9 medarbejdere, der både arbejder i Salon & Academy og har lavet shows/demo i hele Danmark. SACO Academy har kursister fra hele Norden og vores team i København er blevet gradueret i SACO Academy London og i SACO undervisningsmetoder og SACO Copenhagen er blevet et super kreativt værksted med dedikerede medarbejdere.

SACO Copenhagen er medlem af INTERCOIFFURE og MARCELKLUBBEN.

RICHARD ASHFORTH ER 00’ENES VIDAL SASSOON

Efter 20 år hos netop Sassoon – hårbranchens største fornyer – åbnede han sin første SACO Salon & Academy i 2006 i London. På få år er SACO blevet en international frisørkæde med filialer i England, Frankrig, USA, Canada og Ungarn. Der åbner stadigvæk nye SACO Salon & Academy op, f.eks. er der netop åbnet en i Brasilien og flere vil komme til.

– og København er også med. I februar 2012 åbnede den første SACO Salon og det første SACO Academy i København – centrum for mode og nyskabelse i Norden – et oplagt sted at være for SACO, men det er i høj grad også, fordi SACO går i partnerskab med to unikke, engagerede mennesker. “Fuldstændig i tråd med ånden i SACO”.

“For hver gang vi åbner en salon et sted på kloden, er den først og fremmest bygget op omkring de mennesker, vi arbejder sammen med”. Sådan siger SACOs grundlægger Richard Ashforth om valget af København og de to meget kendte danske frisører: Betty Christoffersen og Jan Holck. Det er de to, der kommer til at føre SACO ud til de Nordiske frisører.