GRUNDLAGET FOR EN KARRIERE

Skal du i gang med en ny karriere eller udvikle den, så er SACO Academy den ideelle platform at springe ud fra. Det kan være du gerne vil udvide dine jobmuligheder, få en unik erfaring i skønhedsverdenen eller blive en af verdens særlige saloneksperter. Hvad end det er, kan SACO hjælpe dig med at tage de første skridt som professionel inden for branchen. Og du kan være sikker på, at alt hvad du fremover gør med et uddannelsesbevis i hånden fra os, skaber en forskel i denne meget omskiftelige verden.

Er du klar til at blive en del af SACO, så vil du bevæge dig ud i en markant personlig og professionel udvikling, der giver dig et klart forspring i forhold til dine kollegaer i branchen.

Kontakt os for en rundvisning og mere information. Vi vil kunne fortælle dig om det seneste nye inden for alle de uddannelsesmuligheder og fordele, vi råder over. Du får også at vide, hvad det kræver af dig, samt hvordan det rent praktisk forløber.

Du kan også læse videre her på siden, hvis du vil hurtigt i gang med at tage en beslutning.

En del af SACO – HVORFOR? Fordi hos SACO vil du få meget mere end en licens til “noget med hår.”

Hos SACO opnår du en erfaring, der vil forme din fremtid igennem eksceptionelle indlæringsmetoder, der skaber det bedste afsæt for en uforlignelig karriere og en livsstil med frihed og personlig udvikling. Vi kan prale af at have de bedste lærer til dette formål!

KVALIFIKATIONER OG DEDIKATION

For at blive en del af SACO Academy må du udvise særlige kvalifikationer og  dedikere dig til den tid det tager at blive den bedste. Vi burde ikke behøve sige det: Men vi kræver selvfølgelig en høj standard af de studerende hos branchens bedste uddannelsesakademi.

Kan du imødekomme de basale krav, er det blot et spørgsmål om, hvem du er indeni. Er du, som vi håber og tror, bliver du en del af holdet.

HVORDAN KOMMER DU I GANG?

Nu har du undersøgt, hvad vi tilbyder og hvad det kræver. Du har lært om SACOHAIR ved at se nærmere på hjemmesiden her og forhørt dig andre steder. Vi glæder os til at møde dig!

Kontaktinfo: Jan Holck jh@sacohair.dk eller Betty Christoffersen bc@sacohair.dk