Kurser

ER DIN SALON KLAR TIL FREMTIDEN?

  • Udvikle dine medarbejdere så de bliver en gevinst for din salon!
  • Gør dine frisører stærke over for kunders krav år 2018!
  • Driv din salon mod fremtiden i et fag der udvikler sig!
  • Investerer i din salon og din frisørfremtid!
  • Mester kunsten: at beholde dine kunder!
  • Der skal arbejdes med hår!

SACO ACADEMY

SACO har et af de bedste uddannelsesystemer i verden. Alle vores stylister har gennemgået SACO’s internationale uddannelse i klip, form, farve og styling.

SACO laver en ny kollektion hvert år, er med i første række med shows og underviser frisører i hele verden, har vundet et utal af internationale priser for nytænkning og kvalitet, samt for at arbejde med at udvikle og højne frisørfaget.

SACO Hair Copenhagen står for undervisning i hele Norden, og underviser sammen med SACO International, i hele verden. SACO kursus udvikler dine færdigheder, så du står stærkere som frisør. “Beauty First” er vores mantra hos SACO. Men ikke uden tilpasning. Vores fokus på individualitet er netop nøglen til, at dit hår folder hele sit potentiale ud, og vi gør, hverdag, vores bedste for at understrege vores kunders personlighed.

KURSUSDATOER

SACO 1 dags seminar: d. 29. oktober og d. 12. november 2018
Nyhed – SACO ”New Generation” SACO 1 dags seminar: d. 17. september 2018
Nyhed – SACO Foundation kursus: d.8. oktober 2018

SACO 1 DAGS SEMINAR

Kursus start kl. 10:00: Demo.
Der vil blive vist SACO’s nye kollektion, samt SACO’s grundprincipper lige til at bruge i salonen når du kommer hjem.

Frokost: 1 time hvor du kan opleve eks. Torvehallerne eller en af de små sidegader med masser af muligheder for er frokost.

Eftermiddagen: Model til klip og farve, du vil blive rådgivet af en erfaren SACO medarbejder der vil følge dig under hele forløbet.

OBS. vi har kun små hold om mandagen, så undervisningen vil være intens. (mulighed for at tage egen model med til undervisning om eftermiddagen, skal oplyses inden kursus start)

HUSK PERSONLIG VÆRKTØJ.

Kursus varighed: kl. 10:00 til ca. 18:00

Kursus datoer: d. 29. oktober og d.12. november 2018

Kursus sted: SACO Academy Copenhagen
Fiolstræde 34B 1171 København K

Kursus pris: 3.000kr ex. moms.
Faktura vil blive fremsendt på mail til betaling 4 uger før kursus start.

Mulighed for special bookning af SACO 1 dags seminar tl grupper fra 5-10 deltager, du vælger selv dato, kontakt os for pris.

Nyhed – SACO ”New Generation” SACO 1dags seminar

Kursus start kl. 10:00: Demo og model til klip/farve en hel dag med Tanja og Victor, oplev vores super dygtige topstylister der vil inspirerer dig. (mulighed for at tage egen model med til undervisning om eftermiddagen, skal oplyses inden kursus start)

HUSK PERSONLIG VÆRKTØJ.

Kursus varighed: kl. 10:00 til ca. 18:00

Kursus dato: d. 17. september 2018

Special pris: 2.500kr ex. moms.

Nyhed – SACO Foundation kursus

SACO klippeteknikker er en af de mest anerkendte i branchen, dette kursus er der fokus på SACO grundklipninger. Victor fører dig igennem hele dagen, disse teknikker er grundlaget for din hverdag som frisør, så du står stærkt over for dine kunder.

Kursus start kl. 10:00: Demo, eftermiddag 2 klippemodeller til hver kursist. (mulighed for at tage egen modeller med til undervisning om eftermiddagen, skal oplyses inden kursus start)

HUSK PERSONLIG VÆRKTØJ.

Kursus varighed: kl. 10:00 til ca. 18:00

Kursus dato: 8. oktober. 2018

Special pris: 2.500kr ex. moms. – ekstra tilbud – få SACO DVD Foundation 1,2,3 basic teknik 9 stk. klip-styling – værdi: 1299kr for 799kr. spar 500kr.

Nyhed – SACO ”New generation” Look and Learn

Oplev SACO på toppen med vores dream team, der vil blive vist SACO`s nye kollektion 2018/19

Demo start kl. 19:00 til 21:00

Kursus dato: d. 12. november 2018

Kursus pris: 900kr ex. moms.

SACO KOMMER TIL DIN SALON

Du kan vælge en hel dag med en fra SACO’s kreative team. Der vil blive undervist i klædelighed og salonvenlige, og brugbare teknikker. Du kan også vælge undervisning fra vores nye kollektion. Du bestemmer selv om det skal være demo og hands-on eller kun hands-on.

Du kan vælge at bruge dagen kun på SACO’s klippeteknikker eller få ny inspiration inden for brug af farver og farveteknikker.

Pris: Kursus pris: fra 10.000kr ex. Moms max 6 deltager pr. instruktør.
Faktura vil blive fremsendt på mail tl betaling 4 uger før kursus start.

Tilmelding til SACO Academy Copenhagen på e-mail: info@sacohair.dk – skriv dine ønsker, eller ring tel. +45 3315 3555

SACO SHOW/DEMO

Gælder de større forsamlinger, lokale frisørlaug, salonfirmaer, frisørfirmaer mm. Her vil vores “SACO-showteam” være den bedste løsning. Teamet giver jer en visuelt stimulerende oplevelse i et vibrerende tempo med koreograferede modelpræsentationer med en konstant strøm af de seneste nye inspirerende klip- og farveteknikker. En meget engagerende og stimulerende oplevelse. Muligheder for flere dag med efterfølgende hands-on.

Pris: kontakt os for yderlige informationer, så sammensætter vi et program sammen med jer.

KURSUS- OG BETALINGSBETINGELSER

Betalingsfrist senest 4 uger før kursus start af hele kursus beløbet. Diverse omkostninger/udgifter i forbindelse med kursus vil efterfølgende være til straks betaling.
Vi forbeholder os ret til at sælge kursus pladsen til anden side, såfremt kursus faktura ikke er forfalden rettidig.
Ved afbestilling en uge før kursusstart tilbagebetales 50% af det fakturerede beløb.
Vi vil dog i alle tilfælde forsøge at videresælge kurset til anden side, og forsøger altid at tilbagebetale vores kursister det fulde beløb.
Aflysning – Vi forbeholder os ret til aflysning indtil 3 uger før kursusstart. Evt. indbetalt faktura vil naturligvis blive refunderet, ligesom der så vidt muligt vil blive tilbudt overflytning til et af vore øvrige kurser.
Alle kursuspriser er excl. moms.
Ved betaling fremsendes faktura via mail og penge overføres til SACO’s bankkonto i Nordea med Reg.nr. 2190 Kontonr. 6886 265 571. For udenlandske kursister bruges IBAN DK5120006886265571 eller BIC/SWIFT NDEADKKK.

BOOKING AF KURSER

Mail: info@sacohair.dk eller
tlf. +45 3315 3555

SACO samarbejder med DOFK og frisørlaug i ind- og udland.